Skip to Main Content View Text-Only

Planning and Sustainability

Innovation. Collaboration. Practical Solutions.

Phone: 503-823-7700

Curbside Hotline: 503-823-7202

1900 SW 4th Ave, Suite 7100, Portland, OR 97201

More Contact Info

Events

To submit an event for consideration to be posted to the BPS calendar, please email lori.m.drew@portlandoregon.gov.


May 2016

Tuesday, May 3 2016

  • New Chinatown/Japantown Design Guidelines Open House

    Chinese Consolidated Benevolent Association Siren Theater, 315 NW Davis Street

    Tuesday, May 3 2016, 5:00 PM to 7:00 PM

    Length

    2 hours

    Join neighborhood stakeholders and City staff for a public open house to learn about the New Chinatown/Japantown Design Guidelines project

  • Residential Infill Stakeholder Advisory Committee Meeting

    1900 SW 4th Ave Portland, OR 97201 Room 2500A

    Tuesday, May 3 2016, 6:00 PM to 8:30 PM

    Length

    2.5 Hours

    Residential Infill Stakeholder Advisory Committee Meeting #12

Wednesday, May 4 2016

  • Mixed Use Zones Project – Information Session

    1900 SW 4th Avenue, 2nd Floor, Room 2500A

    Wednesday, May 4 2016, 11:30 AM to 1:00 PM

    Length

    1.5 hours

    Bring your lunch and learn about the proposed changes to Commercial/Mixed Use Zones.

Saturday, May 7 2016

Tuesday, May 10 2016

Wednesday, May 11 2016

  • City Council Work Session

    City Hall Council Chambers 1221 SW 4th Ave

    Wednesday, May 11 2016, 3:00 PM to 6:00 PM

    Length

    3 Hours

    Council members will discuss amendments to Recommended Comprehensive Plan.

Sunday, May 15 2016

  • Sunday Parkways

    Ed Benedict Park, SE 104th and SE Powell, Portland

    Sunday, May 15 2016, 11:00 AM to 4:00 PM

    Length

    5 hours

    Learn about Portland's Off-road Cycling Master Plan and provide your input.

Tuesday, May 17 2016

Tuesday, May 24 2016

  • New Chinatown/Japantown Design Guidelines SAC Meeting #4

    Portland Development Commission, 222 NW Fifth Avenue, Portland, OR

    Tuesday, May 24 2016, 3:30 PM to 5:00 PM

    Length

    1.5 hours

    Stakeholder Advisory Committee workshop regarding development of Proposed Design Guidelines

  • Planning and Sustainability Commission Meeting

    1900 SW 4th Ave, Suite 2500A

    Tuesday, May 24 2016, 5:00 PM to 8:00 PM

    Length

    3 hours

    Community Involvement Committee — briefing / recommendation; Task 5: Community Involvement Program — briefing; Task 5: Mixed Use Zones Project — work session

Thursday, May 26 2016