Residential Development and Compatibility Policy Expert Group
Date: December 13, 2012
Time: 4:00 p.m. to 6:00 p.m.
Location: 1900 SW 4th Avenue, Portland, 7th Floor - Conference Room 7A
- Share information on issues impacting residential development and compatibility topic
- Reflect on RDC PEG process to date, future PEG topics, agendas
Welcome and Overview (4:00 p.m. / 5 minutes)
Description: Introductions; review meeting objectives and flow; announcements
PEG Process Updates and Feedback (4:05 p.m. / 10 minutes)
Description: (1) Meeting notes comments. (2) Feedback from last meeting. (3) Updates.
Gentrification (4:15 p.m. / 30 minutes)
Presenter: Tom Armstrong, BPS
Description: Overview gentrification study/methodology. PEG Q&A.
Growth Scenarios (4:45 p.m. / 30 minutes)
Presenter: Spencer Williams, Tom Armstrong, BPS
Description: Overview growth scenarios study/methodology. PEG Q&A.
PEG Process: Reflections and Looking Ahead (5:15 p.m. / 35 minutes)
Description: Group discussion of multiple topics: 1) Issues remaining/desired for more discussion; 2) Follow up on Equity discussions; 3) PEG process in 2013; 4) Other
Public Comment (5:50 p.m. / 10 minutes)
Wrap-up, Adjourn (6:00 p.m.)
For more information, please contact either Barry Manning Bureau of Planning and Sustainability at 503-823-7965 or Barry.Manning@portlandoregon.gov or Deb Meihoff, Facilitator at 503-358-3404 or email@example.com.